Preem MasterCard - Bonus, sparande och betallösningar

När du handlar något med ditt Preem MasterCard får du bonus på det handlade beloppet. Detta gäller även för köp utomlands. Dessutom får du 1,60 procent årlig sparränta.

Så fungerar din bonus

När du handlar något med ditt Preem MasterCard får du bonus på det handlade beloppet, det gäller även på köp utomlands. Bonus beräknas utifrån din valda kreditgräns per månad. Du får 0,5% i bonus. Det betyder att om du har valt en kreditgräns på 25 000 kronor, så kan du maximalt få 125 kronor i bonus per månad

Om din intjänade bonus kommit upp i minst 50 kronor betalas den ut fyra gånger om året, i februari, maj, augusti och november.

Utbetalningen sker i form av en bonuscheck som skickas hem till dig tillsammans med fakturan. Har du e-faktura så kommer bonuschecken separat. Du kan lösa in din bonuscheck på valfri Preemstation.

På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerande drivmedels- bolag ger ingen bonus. Din bonuscheck gäller alltid i minst två månader.

Sparränta

Med Preem MasterCard får du för närvarande 1,60 procent årlig sparränta på de pengar du har innestående på kontot. Detta gäller på ett tillgodobelopp upp till 15 000 kronor. Räntan beräknas dagligen och utbetalas i januari månad. Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Räntefria delbetalningsalternativ

Ibland behöver man göra ett större inköp men slippa betala allt på en gång. Med Preem MasterCard kan du enkelt dela upp din betalning. Handlar du för minst 2 000 kronor, har du alltid möjlighet att dela upp köpet på 4 eller 10 delar räntefri delbetalning. Valet gör du på preem.se/minasidor-mastercard innan fakturan med köpet förfaller. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 195 kronor och en aviseringsavgift om 19 kronor/månad.

Villkor Preem MasterCard Villkor Preem MasterCard

Med Preem MasterCard får du vägarnas största rabatt jämfört med övriga kreditkort i vår bransch (dec 2017).

 *Rabatten på bemannad station gäller i tre månader från det att du fått ditt kort och efter kampanjperiodens slut gäller ordinarie rabatt som är 25 öre/liter på Preems bemannade stationer och 10 öre/liter på Preems automatstationer. 

**På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerande drivmedelsbolag ger ingen bonus. Bonus beräknas inte heller för betalningar genom tjänsten Betalo. 

När du tankar Preem Evolution bensin och diesel, med delvis förnybart innehåll, minskar du dina koldioxidutsläpp jämfört med standarddrivmedel. 

Vid betalning av den totala skulden varje månad utgår ingen ränta eller avgifter. Om du väljer att delbetala köp tillkommer 16,85% i rörlig ränta och 19 kr i aviseringsavgift, vilket ger en effektiv ränta på 19,37 %, en månadskostnad på 916 kr och ett totalt återbetalningsbelopp på 10.990 kr vid en skuld på 10 000 kr i 12 månader (2016-02-24). För kontantuttag i automat belastas kontot med en avgift på 2% av beloppet. Dock lägst med 35kr per uttag. Preem AB förmedlar krediten i samarbete med Ikano Bank AB (publ), org.nr. 516406-0922 som är kreditgivare. 

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp som motsvarar högst 950 000 kronor. Utöver detta belopp kan kunden få ersättning för vissa särskilt angivna händelser med högst fem miljoner kronor. Riksgälden ska göra ersättningen tillgänglig för kunden inom sju arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in. Ytterligare information finns på Riksgäldens webbplats. Ta del av de fullständiga villkoren här.

Skaffa vägarnas största drivmedelsrabatt

Med Preem MasterCard får du vår största ordinarie drivmedelsrabatt, 25 öre/l på våra bemannade stationer och 10 öre/l på automatstationer. I pågående kampanj så får du 40 öre/l på våra bemannade stationer i tre månader.

Ansök nu

Kundservice Kundservice

Har du frågor?
Vi hjälper dig!
Ring oss på: 
0476 – 58 71 40