Till förmån för SOS Barnbyar

Vi på Preem hoppas på ett riktigt grönt Vasalopp. Därför är vi stolta sponsorer i år igen.

Så på väg till starten, åk med Vasaloppsbussarna som rullar på Preems Svanenmärkta diesel, besök vår monter i Mora och se till att tanka kroppen med vårt kravmärkta kaffe. Välkommen att ta den gröna vägen.

Preemspåret.
Vasaloppets roligaste 50 meter.

I Preemspåret uppstår musik som skapas av åkarnas rörelser. När en deltagare åker genom spåret översätts rörelser till ljud med hjälp av sensorer. Effekten är en peppande musikupplevelse som gör loppet ännu roligare. Ju fler som åker genom Preemspåret samtidigt desto mer musik kommer det ur de 20 högtalarna på sträckan. Energi blir till energi!

På Vasaloppet den 5 mars vill vi tipsa om att Preem bjuder all publik på kaffe vid Preemspåret. Kom förbi för att njuta av en kopp kaffe och en fantastisk musikupplevelse.

Spela video

Tack till alla som valde Preemspåret!

Musiken som skapas i spåret utvecklas sedan till en låt som alla deltagare får.

Preemspåret är en del av Preems satsning på hållbarhet och vill inspirera fler till att göra hållbara val i vardagen. Hållbarhetstänket genomsyrar allt från vilket kaffe som säljs på stationerna till produktutveckling. Ett av resultaten är världens första Svanenmärkta diesel, Preem Evolution Diesel+. Preemspåret handlar om att aktivt göra ett bättre val, välja nya vägar, anstränga sig lite extra och göra det tillsammans med likasinnade.

Åk Svanenmärkt till Vasaloppet.

Åk buss till Vasaloppsstarten direkt från Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Preem arrangerar bussresor direkt till Mora för deltagare i Vasaloppet. Med detta alternativ får du som deltagare en helhetslösning för ditt resande från hemort till start och hjälper också till att minska miljöpåverkan samt lätta på trafiksituationen i vasaloppsregionen. Vi på Preem arbetar ständig med att göra våra drivmedel grönare.

Nu kan du även tanka Svanenmärkt hos oss. Preem Evolution Diesel + är den första dieseln någonsin som får bära Svanen – Nordens officiella miljömärke.

Boka plats på bussGratis buss och parkering

#preemvasan

Följ @preem på Instagram
Vinn startplats till NattVasan! Lägg upp en bild på dig och din träningspartner när ni är i ert esse på Instagram med #sverigeshurtigastepar

Följ @preem på Facebook
Tips! Åk buss till Vasaloppsstarten direkt från Stockholm, Göteborg och Sundsvall.

Följ @preem på Twitter
Varannan mil fossilfri för Vasaloppsbussar http://preem.mynewsdesk.com/pressrele... #biodrivmedel, #förnybart, #fossilfritt #hållbar #preemvasan #vasaloppet

Träffa oss på Vasaloppet 24 februari–5 mars.

Utöver Preemspåret så finns Preem på plats i målområdet i Mora. Där kan du fråga oss om hållbar utveckling, få en kopp ekologiskt kaffe och smakprov av våra minicroissanter.

Gratis buss och parkering

"Genom samarbetet med Preem och användandet av deras hållbara bränsle, både som drivmedel och till uppvärmning, tar vi ett stort steg i rätt riktning. Klimatfrågan är en av våra största utmaningar och det är viktigt att vi gör det vi kan för att minska vår miljöpåverkan. Den här typen av samarbete med våra sponsorer är mycket betydelsefullt och hjälper oss att utvecklas."

Mats Rylander
Miljöansvarig på Vasaloppet

Dela
sidan
Dela på Facebook Dela på Facebook