Hitta rätt produkter till just din bil

Här hjälper vi dig att snabbt och enkelt att hitta rätt produkter till just din bil. Skriv in ditt registreringsnummer eller välj din bilmodell.

Rätt motorolja

Motoroljans huvuduppgift är att smörja motorns delar. Vi guidar dig igenom hur du på ett säkert sätt går tillväga för att kontrollera om du behöver fylla på motorolja.

Rätt torkarblad

Dålig sikt påverkar trafiksäkerheten varför det är extra viktigt att ha bra torkarblad. Bra torkarblad är färskvara och måste bytas ut kontinuerligt. Vilket bland man skall ha skiljer sig åt mellan bilar.

 

  

Rätt lampor

Bilens lampor påverkar både trafiksäkerheten och miljön. Om en strålkastare är trasig försämras sikten med 30%. Att byta en strålkastare är ofta krångligt och här gäller det att ha god tid på sig. Glöm inte att också kolla upp dina bromsljus och blinkers.

Rätt kylarvätska

Kylarvätskans främsta uppgift är att kyla motorn så att den inte överhettas.Vi guidar dig på hur du ska kontrollera och fylla på kylarvätska på ett säkert sätt.

Kontrollera lufttrycket

Att ha rätt lufttryck i däcken är bra både för dig och din bil. Vi guidar dig igenom hur du på ett säkert sätt kan kontrollera lufttrycket på din bil.

Rätt startbatteri

Med tiden förlorar batteriet sin kapacitet att lagra ström. Batteriet håller vanligtvis några år innan du behöver byta det. Det är extra viktigt att ha ett bra bilbatteri om du bara kör kortare sträckor.

Tipsa om produkt