Presentkort - en uppskattad present för alla tillfällen

Ska du fira en vän som tagit moppekörkort eller att mormor har namnsdag? Vi har presentkort för alla tillfällen med olika teman och designat konvolut. Du köper dem enkelt på någon av våra bemannade stationer, eller med ett lite enklare presentkort direkt här på nätet. Du väljer själv belopp.

Vilka kort finns det?

Vi har tagit fram några olika teman på våra kort som vi tror skall passa:

 Ta-hand-om-bilen, Moppekortet, Fika-på-vägen, Räddaren-i-nöden eller varför inte prova vårt populära Köra-långt-och-hälsa-på kort? Självklart har vi också ett neutralt presentkort som helt enkelt heter Presentkortet.


Presentkort online

Du kan skicka presentkortet som ett sms eller via e-post med valfritt belopp (dock lägst 100 kronor och som mest 3000 kronor). Presentkort som köps på nätet gäller vid betalning i kassan på Preems bemannade stationer. Betalning av presentkort sker med kredit-/betalkort som är utgivet i Sverige och köp ska ske från en dator i svenskt nät.

Presentkort på stationen

Vill du ge bort ett lite finare presentkort som är specialdesignat köper du det på någon av våra bemannade stationer. Då får du också med ett presentkonvolut utan extra kostnad. Vid köp på stationen är presentkortet ett plastkort i kreditkortsformat som kan återladdas.

Köp presentkort

Vid beställning av Presentkort via hemsidan så skriver du din personliga hälsning, leveransdatum och anger sedan hur presentkortet ska skickas till mottagaren, via e-post eller SMS.

Köp presentkort

Kontrollera saldo

Här kan du kontrollera hur mycket pengar som finns på ditt presentkort.

Kontrollera saldo