Skiftgående Produktionstekniker Process, Lysekil

Vill du arbeta på ett raffinaderi med inriktning att producera förnybara bränslen i en organisation där ingen dag är den andra lik?

Om du är intresserad av feriearbete inom driftavdelningen, så söker vi nu ett antal studerande med inriktning naturvetenskap/teknik under sommarmånaderna juni-augusti. Vi söker dig som vill arbeta med skötsel, drift och övervakning av processutrustning i våra uppgraderingsenheter.

Är det här du?

Vi söker dig som studerar, antingen sista året på gymnasiet eller vid universitet. Dina studier är inom naturvetenskap eller teknik och det är också där ditt intresse finns. Vi tror att du är en flexibel, analytisk, uppmärksam och en ansvarsfull lagarbetare. Eftersom Preem präglas av ett högt säkerhetstänk är det också viktigt att du är noggrann i din person och trivs med att följa tydliga regler och rutiner. Arbetstiden är schemalagd på tre-skift, fm/em/natt och anställningsperioden kommer att bli sommarmånaderna juni-augusti. Körkort (B) krävs för tjänsten och tjänsten kräver en minimiålder på 18 år.

Tycker du att det låter spännande och vill veta mer om tjänsterna? Kontakta gärna Erik Rödström tel 010-450 38 17.Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här