Servicearbetare, Lysekil

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik?

Vi söker just nu ett antal Servicearbetare till raffinaderiet i Lysekil. Arbetsuppgifterna varierar och innehåller bland annat olika typer av transporter, reparations- och trädgårdsarbeten.  Körkort (B) krävs för tjänsten.

 

Är det här du?

Vi söker teknikintresserade och ambitiösa studerande, gärna med inriktning mot Service och Transport. Vi tror att du som söker gillar att samarbeta, är praktiskt lagd, ansvarsfull och flexibel. Eftersom Preem präglas av ett högt säkerhetstänk är det också viktigt att du är noggrann i din person och trivs med att följa tydliga regler och rutiner.

Arbetet är dagtid och anställningsperioden är 19 juni-18 augusti.

Tycker du att det låter spännande och vill veta mer om tjänsterna? Kontakta Susan Patriksson, tel. 010 450 35 97. OBS! Tjänsten kräver att du har fyllt 18 år.Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här