Miljöassistent, Lysekil

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Är du dessutom en glad och positiv person som tycker att miljöfrågor är något av det roligaste som finns?

Då kanske du är personen vi letar efter! Vi söker en person till en spännande ferietjänst sommarmånaderna juni-augusti vid vår Miljöavdelning på Raffinaderiet i Lysekil. Arbetet är på dagtid.

Är det här du?

Vi söker dig som är högskolestuderande, gärna med kemi- eller miljöinriktning, som vill arbeta med miljörelaterade frågor. Som person är du ansvarsfull, noggrann och har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara allt ifrån fältprovning av grundvatten och buller samt sammanställning och analys av statistik över miljöpåverkan. Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet.

Tycker du att det låter spännande och vill veta mer om tjänsten? Kontakta gärna miljöchef Annika Utgenannt, tel 010-450 31 91.Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här