Laboratorietekniker Skift, Lysekil

Till vårt Laboratorium i Lysekil söker vi dig som är högskolestuderande, gärna med inriktning på/stort intresse för analytisk kemi, inom kemiteknik.

Som sommarvikarie har du ett varierat jobb men till största delen utför du rutinanalyser på förekommande kolväten. Som person är du ansvarsfull, noggrann och har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt.

Arbetstiden är förlagd till skiftgång. Vi ser gärna återkommande samarbete dvs. att du jobbar hos oss även nästa sommar.

Är det här du?

Vi söker dig som studerar vid högskola/universitet. Dina studier har inriktning mot analytisk kemi, inom kemiteknik och vi tror också att det är där ditt intresse finns. Vi tror vidare att du är flexibel, analytisk och ansvarsfull. Eftersom Preem präglas av ett högt säkerhetstänk är det också viktigt att du noggrann i din person och trivs med att följa tydliga regler och rutiner. Arbetstiden är förlagd till skiftgång fm/em/natt. Vi ser gärna återkommande samarbete dvs. att du jobbar hos oss även nästa sommar.

Tycker du att det låter spännande och vill veta mer om tjänsterna? Kontakta gärna Helena Kristensson på 010-450 30 95.Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här