Sommarjobb Systemkoordinator, Göteborg

Är du strukturerad, noggrann och van vid datorer? Då kan du vara den systemkoordinator som vi söker för sommarjobb på Preemraff Göteborg!

Jobba för framtiden redan idag

I rollen som systemkoordinator kommer du arbeta på avdelningen Verksamhetsstöd och ingå i ett team med 6 personer men du kommer att arbeta självständigt.

Dina arbetsuppgifter är att utföra systemvård i systemet ”Synergi”. Du kommer ansvara för genomförande och uppföljning av synergisystemets användare- och rolladministration.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Är det här du?

Vi ser att du som söker är van vid datorer och har en utbildning i Systemkunskap.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du har vidare lätt för att ta in instruktioner och du arbetar självständigt.

Du kommer att jobba på avdelningen Verksamhetsstöd under veckorna 24-27 2017 (12 juni – 9 juli). Tjänsten är placerad på Preemraff i Göteborg.

 

Ta reda på mer!
För frågan om tjänsten, ring Eva Avenberg, Chef Verksamhetsledningsstöd, tel: 010-450 1378
Ansök genom att skicka personligt brev, betyg och CV till sommarjobb@preem.se senast 26 mars. Märk din ansökan med "S2 Systemkoordinator".

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2017-03-26

Skicka in din jobbansökan:
sommarjobb@preem.se

Kontaktperson:

Eva Avenberg, Chef Verksamhetsledningsstöd,
tel: 010-450 1378

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här