Sommarjobb Riskcontroller, Stockholm

Är du en noggrann, analytisk och självgående person som har god datorvana och ett genuint intresse för att skapa god service? Trivs du med att arbeta med datorn som arbetsverktyg och behärskar Officepaketet väl? Då kan tjänsten som Riskcontroller vara nästa uppdrag för dig!

Jobba för framtiden redan idag

Controlling är den funktion på Preem som ansvarar för att mäta, analysera, kontrollera och rapportera Preems finansiella riskexponering. Som Riskcontroller kommer du dagligen sammanställa Preems riskexponering enligt riskpolicy. Du kommer även att arbeta med uppdatering och uppföljning av priser och derivatresultat. Du kommer att ingå i ett glatt team, men arbetar självständigt enligt uppsatta kvalitetsmål.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Är det här du?
Du som söker har en pågående universitets- eller högskoleutbildning som civilingenjör eller inom ekonomi. Vidare ser vi att du ska ha god datorvana samt goda kunskaper inom Excel.

Som person är du noggrann, analytisk och självständig. Du har även lätt för att skapa kontakter och är inte rädd för att fråga vid behov.

Du har förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Då arbetet utförs i flera olika system och innebär hantering av mycket information behöver du ha en problemlösande inställning samtidigt som du är noggrann och ansvarfull. Du trivs i ett glatt team och bidrar till den goda stämningen genom en utåtriktad och positiv personlighet.

Du kommer att arbeta på Controlling VFR avdelningen från 19 juni till den 11 augusti med 2 veckors upplärning för att sedan själv ta fullt ansvar resterande veckor. Tjänsten är placerad i Stockholm.

 

Ta reda på mer!
Om du har några frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Engström, Chef Controlling, tel: 010-450 18 10.
Ansök genom att skicka personligt brev, betyg och CV till sommarjobb@preem.se senast 26 mars 2017. Märk din ansökan med "S3 Riskcontroller”

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-03-26

Skicka in din jobbansökan:
sommarjobb@preem.se

Kontaktperson:

Anna Engström, Chef Controlling, tel: 010-450 18 10.

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här