Sommarjobb Depå Specialbränsle, Skarvik

Är du noggrann och ansvarstagande och har ett intresse av att arbeta med enklare underhållsarbete? Då kan du vara den depåoperatör som vi söker till sommarjobb på vår depå i Skarvik!

Jobba för framtiden redan idag

Preems depåer utgör en naturlig fortsättning av raffinaderiernas verksamhet och är en viktig del av produktens väg från källa till kund. Preem har sju operativa depåer från Helsingborg i söder till Gävle i norr. Tillsammans har de ett årligt genomslag på cirka 3,2 miljoner kubikmeter eller 3,2 miljarder liter.

Som depåoperatör kommer du att genomföra daglig tillsyn och underhåll av depån. Du kommer att ingå i ett team av 6 personer. Tillsammans ansvarar ni för drift och underhåll av Preems Skarviksdepå, allt enligt gällande direktiv och tillstånd.

Dina arbetsuppgifter är bland annat enklare underhållsarbete, transportera prover samt vissa administrativa uppgifter.  

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Är det här du?

Du som söker har en pågående gymnasie- eller högskoleutbildning inom teknik eller naturvetenskap.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och ordningsam. Då arbetsuppgifterna är varierande är du prestigelös och har en naturlig fallenhet för att hjälpa till där det behövs.

Ett krav för tjänsten är att du har körkort.

 Du kommer att jobba på Preems depå i Skarvik under perioden 19 juni-18 augusti 2017.
Tjänsten är på heltid.

 

Ta reda på mer!
För frågan om tjänsten, ring Torbjörn Bodin, Chef Depå Skarvik, tel: 072 706 1904.
Ansök genom att skicka personligt brev, betyg och CV till sommarjobb@preem.se senast 26 mars. Märk din ansökan med "S1 Depåoperatör Skarvik"

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Skarvik

Sista ansökningsdatum:
2017-03-26

Skicka in din jobbansökan:
sommarjobb@preem.se

Kontaktperson:

Torbjörn Bodin, Chef Depå Skarvik, tel: 072 706 1904

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här