Produktspecialist Drivmedel till Preem i Stockholm

Har du en maskinteknisk bakgrund och vill jobba kundnära i ett företag med hållbarhet högt upp på agendan? Då är kanske den här tjänsten något för dig?

Jobba för framtiden redan idag

Preem söker nu en produktspecialist till marknadsavdelningen som i nära samarbete med produktcheferna arbetar med produktutveckling, produktstöd och produktportföljshantering.

Som produktspecialist ansvarar du för teknisk behovsanalys för en kontinuerlig marknadsanalys avseende drivmedel. Du representerar marknadsavdelningen i interna och externa tvärforum rörande produktfrågor. Du har också kontinuerlig kontakt med Preems kunder där du agerar teknisk expertstöd i val av rätt produkter. Vidare följer du den tekniska utvecklingen inom produktområdet genom marknadsanalyser, konkurrensbevakning och deltagande i  ranschorganisationers seminarier. Du jobbar också med anpassning och optimering av nuvarande produktsortiment baserat på förändrade villkor, krav och lagar.


Du kommer att tillhöra ett erfaret och engagerat team om 6 personer och
rapporterar direkt till Chefen för produktavdelningen.Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.


Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.Har du den här bakgrunden?

Du har en ingenjörsutbildning med maskinteknisk eller kemiteknisk inriktning.
Du har bred teknisk kompetens gärna kombinerat med ett fokus på motor och fordon. Du är van att arbeta i projekt och har ett starkt kundfokus. Det är
meriterande om du har säljerfarenhet och förhandlingsvana.
Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.Är det här du?

Du är driven, engagerad och kan förmedla information på ett pedagogiskt sätt. Du tänker nytt och vågar utmana gamla normer. Det är viktigt att du drivs av att leverera resultat och att uppfylla kundförväntningar. Du är strukturerad i ditt arbete men kan också vara flexibel i förändringar som kan ske.Ta reda på mer!

Vid denna rekrytering samarbetar Preem med Dfind Science & Engineering. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rebecca Dovega 072-547 99 19.
Ansök via dfind.se/science-engineering. Urval sker löpande så skicka in din
ansökan så snart som möjligt.Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-02-07

Kontaktperson:

Rebecca Dovega;
tel 072-547 99 19

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här