Processtyrningsingenjörer, Preemraff Lysekil

Preemraff Lysekil söker nya processtyrningsingenjörer. Processtyrningsgruppen arbetar med avancerad processtyrning, simulatorer och informationssystem, vilket innebär tekniskt utmanande uppgifter inom regler- och datateknik som används för att uppnå rätt kvaliteter och produktionsmål. Viktigt för oss är att du är engagerad, nyfiken och vill utvecklas som person. Du ska vara självgående, noggrann och tycka om att förbättra saker. Hos oss är du en lagkamrat som bidrar aktivt till gruppens utveckling. I ditt arbete kommer du att få nytta av din kreativitet där du får frihet under ansvar att driva dina uppgifter från ide till slutgiltig produkt.

Jobba för framtiden redan idag

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, vi förväntar oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Som processtyrningsingenjör finns möjlighet att jobba med:

  • Utveckla och implementera nya applikationer inom processtyrning efter detaljerad processanalys med fokus på funktion, lönsamhet, säkerhet, miljö och energi.
  • Utveckla och implementera multivariabla applikationer.
  • Utveckling och underhåll av avdelningens processinformationssystem, expertsystem, simulator och optimerande blandarsystem.
  • Utbilda och stötta produktion och underhåll vid felsökning i anläggningen gällande instrumentering och reglering.

 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör och/eller har lång erfarenhet från liknande arbete inom processindustrin. För dig med flera års erfarenhet inom processreglering eller systemarbete i processindustrin kan vi erbjuda spännande och utvecklade utmaningar.

 

Är det här du?

Arbetet kräver eget driv, engagemang och initiativförmåga. Samarbetsförmåga med andra discipliner inom raffinaderiet är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Du ska kunna kommunicera fritt på engelska och svenska. Erfarenhet av reglerteknik, programmering i industriella styrsystem, databasprogrammering, simulering eller optimering är meriterande.

 

Varmt välkommen med din ansökan till en kreativ och utvecklande arbetsmiljö där du får arbeta med tekniska utmaningar och vara med att bygga framtidens informationssamhälle!   

 

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Christina Alskogen, +46 10 450 4376. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast 14 november 2016. För att söka jobbet är du välkommen att skicka ditt CV och ansökningsbrev till jobb@preem.se.

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2016-11-14

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Christina Alskogen, HR Rekryteringspartner, tel: +46 10 450 4376

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här