Processingenjörer sökes till Preemraff

 

Preemraffs gemensamma Tekniksektion utgör en stödfunktion till raffinaderierna i Göteborg och Lysekil.  Vi har nu rekryteringsbehov till Lysekil. Processtekniska avdelningen i Lysekil är en grupp som består av 11 processingenjörer.

Jobba för framtiden redan idag

Anställningsform: Tills vidare, heltid dagtid

Tillträde: Omgående

Ansvar:

 • Avancerat processtekniskt stöd gentemot produktion och underhåll/tillgänglighet
 • Uppföljning, testkörning och optimering av anläggningar
 • Energiledning och energiuppföljning
 • Processimulering och processdesign
 • Initiera, delta i och driva projekt
 • Långsiktig utveckling av processanläggningar

 Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Har du den här bakgrunden?

 • Civilingenjör inom Kemiteknik, eller motsvarande högskolekompetens. 
 • Erfarenhet från processindustri.
 • Goda kunskaper i Officepaketet och grundläggande kunskap i simulering och modellering
 • Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift     
 • B-Körkort

 

Är det här du?

Arbetet kräver ett stort mått av driv, engagemang och initiativförmåga samt god förmåga till samarbete med olika enheter inom och utom Preemraff.  Arbetet är självständigt med stora kontaktytor inom företaget. Du skall vara miljö-, kvalitets- och säkerhetsmedveten.

 

Ta reda på mer!

För närmare information kontakta gärna Jesper Bengtsson, Chef Processteknik Lysekil telefon 010-450 3333.

Välkommen med din ansökan till jobb@preem.se senast den 30/10-2016.  Märk din ansökan ”Processingenjör”

För att vi ska ta emot din ansökan vill vi att du i din ansökan skickar en meritförteckning/CV och ett ansökningsbrev.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2016-10-30

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Jesper Bengtsson, Chef Processteknik (Preem), tel: 010-450 33 33

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här