Leveranskoordinator till Operations, Varuförsörjning, Stockholm

Vill du arbeta i en central koordinerande roll inom Preems externa marknad? Tjänsten som Leveranskoordinator innebär många interna och externa kontaktytor både internationellt och inom Sverige.

Jobba för framtiden redan idag

Tjänsten är placerad inom Affärsområde Varuförsörjning (VF) som är en central funktion inom Preem. Här arbetar idag ca 120 personer. VF ansvarar för affärsverksamheten knuten till våra två oljeraffinaderier och depåsystem. I affärsområdet ingår enheterna Trading, Physical Management Planning and Optimizing och Depot Management.  Physical Management består i sin tur av avdelningarna, Operations, Shipping och Backoffice och den tjänsten som Leveranskoordinator är placerad i Operationsavdelningen.

Som leveranskoordinator är det ditt ansvar att se till att affärerna fullföljs enligt det avtal som slutits, och du har en central koordinerande roll inom Preems externa marknad. Du kommer arbeta i nära samarbete med Trading, Shipping, Planning och våra två raffinaderier igenom hela affären, för att koordinera leveranserna. Tjänsten innebär också många externa kontakter med både kunder och leverantörer och mycket av kommunikationen sker på engelska. I rollen ingår också att sköta den tillhörande dokumentationen, och hålla affärssystemen uppdaterade.  Det dagliga arbetet innebär prioriteringar och snabba beslut. Ändras en förutsättning i kedjan krävs det ofta snabba åtgärder för att lösa uppgiften. Du behöver delvis även vara tillgänglig efter kontorstid s.k. beredskap.

Du kommer att ingå i en grupp som består av 9 medarbetare och du rapporterar till chefen för Operations. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Har du den här bakgrunden? 

Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial- eller akademiskutbildning inom Logistik eller ett par års arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i Officepaketet och främst i Excel. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.  

Är det här du?

För att lyckas i rollen som leveranskoordinator bör du vara strukturerad och noggrann. Du har samtidigt en förmåga att ta ett helikopterperspektiv när så behövs och prioritera. Arbetet medför många externa och interna kontakter varför viktiga egenskaper är god samarbets- och kommunikationsförmåga. Arbetet är stundtals svårt att planera och det är viktigt att agera fokuserat och lugnt även under tidspress.

Som person är du proaktiv och initiativrik och en riktigt team-player som är engagerad i såväl sitt eget som gruppens arbete.

                                                                                                                                                                          

Ta reda på mer!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Karin Klinthäll chef Operations på telefon 010 -450 16 69 alternativt på annakarin.klinthall@preem.se

Ansök genom att skicka personligt brev, betyg och CV till jobb@preem.se senast 27/11 2016. Märk din ansökan med " Leveranskoordinator Operations".

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2016-11-27

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Rekryterande chef Anna Karin Klinthäll chef Operations Telefon 010 -450 16 69 eller
annakarin.klinthall@preem.se
Alternativt HR Rekryteringspartner Maria Salling 
Telefon  010-450 17 45 eller maria.salling@preem.se

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här