HR Business Partner till Preem AB Lysekil

Vill du vara med och bidra till Preems utveckling?
Då kan du vara den vi söker. Med utgångspunkt i Preems strategier och processer får du en coachande roll, som innebär att du ska stödja ledningsgrupper och chefer. Här kommer du att verka inom ett lika brett som spännande område, där du verkligen får utlopp för ditt starka engagemang för ledarskaps- och organisationsfrågor.

Jobba för framtiden redan i dag
Genom ett coachande förhållningssätt ska du stödja såväl ledningsgrupper som chefer inom vår verksamhet.
Du kommer att ingå i ledningsgrupper på sektionsnivå inom våra raffinaderier och agera bollplank till chefer vad gäller såväl strategiska som operativa frågeställningar.

I rollen som HRBP stödjer och driver du även genomförandet av Preems strategiska HR processer såsom Performance Management, Talent Review och Lönerevision.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Lysekil. I tjänsten förekommer resor, framförallt till Göteborg.

Har du den här bakgrunden?
För att passa för tjänsten behöver du ha:

  • Akademisk utbildning, gärna med fokus på HR, Management, Ekonomi och/eller organisationsutveckling
  • Gedigen erfarenhet från konsultativt HR-arbete
  • Färdigheter i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Är det här du?
Som vår nya kollega är du drivande, coachande och kommunikativ med fallenhet för att skapa, bygga och upprätthålla goda relationer.
Tillsammans med våra chefer har du en viktig roll i att utveckla verksamheten. Du har många kontakter i ditt dagliga arbete och behöver därför både tycka om och vara bra på att samarbeta. Dessutom är du förändringsbenägen och lyckas få gehör för de frågor du driver.

Ta reda på mer!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren +46 760 001816. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast 17 mars 2017. Följ anvisad länk för att söka jobbet.

Läs mer om hur det är att jobba på Preem på http://preem.se/om-preem/karriar

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-03-17

Kontaktperson:

Jenny-Ann Löfgren
+46 760 001816

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här