Gruppchef Lagerredovisning till Preem

Vill du utvecklas i en chefsroll som är både operativ och strategisk?
 Har du erfarenhet av lagerredovisning och är du dessutom målinriktad och kommunikativ?
 Då kan du vara den Gruppchef Lagerredovisning som Preem söker!

Jobba för framtiden redan idag

Gruppen Lagerredovisning ingår i Preems ekonomiavdelning och tillhör enheten Redovisning.  Du kommer ha ett ansvar för en grupp som idag består av 7 medarbetare och du kommer att rapportera till Redovisningschefen. Gruppen har högt i tak och drivs av att prestera tillsammans. Gruppens huvudsakliga ansvarsområden är att analysera och värdera Preems lager på såväl depot och raffinaderier som station. Gruppen hanterar och analyserar även Preemstationernas drivmedelsförsäljning, kassa- och lagerredovisning, stationsavräkningar och bokslutsarbete.

Rollen är både operativ samt strategisk. Du leder och fördelar det dagliga arbetet samt jobbar tillsammans med gruppen mot mer långsiktiga mål. Det är viktigt att du trivs och motiveras i en verksamhet som är i förändring och du kommer ges möjlighet att jobba med förbättringar och effektiviseringar. Stort fokus kommer ligga på att utveckla gruppens processer med stöd från IT-avdelningen och effektivisering av olika arbetsmoment, vilket kräver en aktiv och tydlig gruppchef.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.


Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Har du den här bakgrunden?

För att passa för tjänsten behöver du ha:

  • Högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi
  •  Ett antal års erfarenhet av en roll inom redovisning samt minst ett par års erfarenhet i en arbetsledande roll som chef, TM eller projektledare
  •  Goda kunskaper i redovisning gärna inom lager och/eller retail
  • Behärska Officepaketet och framförallt Excel väl
  • Du har ett allmänt intresse för IT och lätt för att ta till dig nya system
  •  Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet

Är det här du?

I rollen som gruppchef är du drivande, coachande och kommunikativ med erfarenhet av att leda i förändring och skapa struktur. Du är ansvarfull, målinriktad och genuint intresserad av att leda personal. Tjänsten innefattar många kontaktytor i ditt dagliga arbete och du behöver därför ha god samarbetsförmåga. Det är en förutsättning som chef på Preem att du agerar som en förebild utifrån våra gemensamma värderingar (Ansvarstagande, Inkluderande och Nyskapande) och Preems ledarskapskompetenser. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med Invici. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen här nedan/intill. Vid frågor vänligen kontakta Anders Zetterlund Senior Rekryteringskonsult på 0768- 72 10 28 eller anders.zetterlund@invici.se. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan! 
https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner/

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs Bakgrundskontroll på slutkandidat.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-03-30

Kontaktperson:

Anders Zetterlund Senior Rekryteringskonsult Invici på 0768- 72 10 28 eller anders.zetterlund@invici.se.


Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här