Företagssköterska till Preems företagshälsovård

Inom Preem har säkerhet, hälsa och arbetsmiljö högsta prioritet. Vi har en ”nollvision” som bl.a. innebär att ingen ska skadas eller bli sjuk på grund av arbetet. Vi är också övertygade om att god arbetsmiljö och hälsa ökar trivseln och arbetsglädjen bland våra medarbetare, vilket i sin tur bidrar till vår framgång. Preems inbyggda företagshälsovård har i uppdrag att arbeta förebyggande för att skapa en hälsofrämjande arbetsplats. Företagshälsovårdens uppgifter omfattar bl.a. genomförande av hälsoundersökningar (på individ-, grupp- och organisationsnivå), rehabiliteringsarbete, arbetsmedicinsk konsultation och rådgivning, akutsjukvård, interna utbildningar o.s.v. Avdelningen tillhandahåller företagshälsovård till drygt 800 medarbetare vid våra raffinaderier i Lysekil och i Göteborg. Avdelningen ansvarar även för att serva våra ytterligare drygt 400 medarbetare som arbetar vid vårt huvudkontor i Stockholm och våra depåer runtom i landet, vilket delvis sker genom extern part.

Vi söker nu en företagssköterska till vår företagshälsovård i Lysekil.

Arbetet som företagssköterska är varierande och grundar sig i förebyggande arbete med syfte att verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö. I arbetet som företagssköterska hos oss ingår arbetsuppgifter som hälso- och arbetsmiljöundersökningar, rehabilitering, konsultation avseende arbetsmiljö och arbetsmedicinska frågor, provtagning, rådgivning till medarbetare och chefer, samt genomförande av interna utbildningar. Det förekommer även viss akutverksamhet, samt att företagshälsovården utbildar vår interna räddningstjänst i akutsjukvård. Du kommer att jobba i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor samt ha tillgång till psykologer och fysioterapeuter.

 

Är du den vi söker?

Är du en positiv, social person som ser vikten av att erbjuda sin personal en god företagshälsovård har du en bra grund för att lyckas som företagssköterska på Preem. Du är driven och engagerad i ditt arbete och har ett genuint intresse för människor och deras arbetsmiljö. Då du kommer ha många kontakter i ditt dagliga arbetet är det viktigt att du är kommunikativ och bra på att knyta och bibehålla kontakter. Du har god administrativ förmåga och datorvana. Körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.

 

Vi söker i första hand dig som är utbildad företagssköterska alternativt gått delar av företagssköterskeutbildningen. Är du distriktssköterska eller leg. sjuksköterska med erfarenhet av företagshälsovård, hälsoundersökningar eller andra meriterande erfarenheter och har de personliga egenskaper vi söker är du välkommen att söka tjänsten. Erfarenhet inom friskvård, rehabilitering eller akutsjukvård anses meriterande.

 

Arbetstiden är förlagd under dagtid. Tjänsten är placerad på Preem i Lysekil men resor till Göteborg och Stockholm samt depåer runt om i Sverige kan förekomma.


Ta reda på mer!

I denna rekrytering tar vi hjälp av Randstad och har du frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Camilla Månsson på +46 72 536 69 96 eller camilla.mansson@randstad.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2017-03-27.

 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-03-27

Kontaktperson:

Camilla Månsson tel:
+46 72 536 69 96

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här