Erfaren infrastukturutvecklare sökes till Preem, Stockholm

Är du erfaren inom infrastruktur och trivs med att arbeta nära verksamheten? Då ska du söka denna spännande roll hos Preem i Stockholm! Vi söker nu infrastrukturutvecklare till Preems IT Operations team.

Jobba för framtiden redan idag
Tillsammans med övriga i teamet driver ni arbetet med att utveckla och förvalta infrastrukturen.

Det är en roll som gränsar till lösningsarkitekt där införande av en viss teknik eller plattform lägger grunden för en fortsatt utveckling för att möta kommande behov.

Ditt fokus i rollen infrastrukturutvecklare kommer vara att föreslå tekniska lösningar, testa och leda införandet av dessa. Du medverkar i utvecklingsarbetet med att agera stödfunktion ut till verksamheten.

Parallellt med det huvudsakliga fokusområdet kommer du att agera beställare av outsourcade tjänster inom området infrastruktur.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Har du den här bakgrunden?
För att lyckas i rollen som infrastrukturutvecklare bör du ha en bred erfarenhet från olika teknikområden och du ser dig själv mer som generalist än specialist. Det är meriterande om du har erfarenhet av förvaltningsmodellen PM3 och kunskap om verksamhetsapplikationer.

Är det här du?
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, du är en lagspelare som delar kunskap till övriga i gruppen och mot verksamheten. Med en stark drivkraft och tydlighet i din kommunikation arbetar du självständigt och metodiskt inom ramarna för vad som förväntas av dig.

Ta reda på mer!
I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alice Happ via alice.happ@dfind.se 073-088 3372 alternativt Frida Hobroh via frida.hobroh@dfind.se, 072-551 5990. Urval kommer att ske löpande. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it

Facklig kontaktperson: http://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2016-11-02

Kontaktperson:

Rekryteringskonsult Alice Happ DfindIT, alice.happ@dfind.se 073-088 3372 

Rekryteringskonsult Frida Hobroh DfindIt frida.hobroh@dfind.se, 072-551 5990.

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här