Drifttekniker till Preem Göteborg

Vi söker nu flera drifttekniker till Preems raffinaderi i Göteborg!
Är du noggrann, teknisk och trivs att arbeta i grupp? Till Preem i Göteborg söker vi nu drifttekniker som ska stärka upp deras team.

Jobba för framtiden redan i dag

Du kommer som drifttekniker att arbeta med kontroll, skötsel och styrning av process- och tankanläggningar. Arbetet sker under kontinuerligt 3-skift och du kommer att ingå i ett av fem skiftlag som består av 20 medarbetare.


Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig

 

Har du den här bakgrunden?

Vi vill att du som söker har teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande. Erfarenhet från processindustrin är meriterande. B-körkort är ett krav och du bör ha god datorvana.

 

Är det här du?

Du bör vara en person som är:
- Noggrann, eftertänksam och omdömesgill
- Lyhörd, öppen och ha en vilja till delaktighet
- Bidragande i skiftlag, och tar egna initiativ i samband med självständiga arbetsuppgifter
- I god fysik för ansträngande och rörligt arbete, inklusive arbete på hög höjd

 

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar vi med TNG. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Liza Andersson på tel 031-761 22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 17 februari. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2017-02-17

Kontaktperson:

Liza Andersson
tel: 031-761 22 23

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här