Vi har en framtidsfokuserad och variationsrik vardag

De flesta av våra medarbetare finns i Lysekil, Göteborg och Stockholm. Tillsammans är vi drygt 1 200 kollegor och även om vår verksamhet är väldigt bred, finns det mycket som förenar oss som jobbar här. Vår vardag präglas av omväxling, lösningsfokus och ett positivt arbetsklimat. Vi vill både utveckla och utvecklas, och vi jobbar långsiktigt. Vi arbetar helt enkelt för framtiden. Redan idag. 

Är du rätt för oss – och är vi rätt för dig?

Ständig förnyelse är avgörande för vår fortsatta framgång. Vi behöver hela tiden utveckla våra produkter och vi behöver alltid ligga i framkant när det gäller teknik och miljö.

För att kunna möta morgondagens utmaningar, och fortsätta att driva några av Europas modernaste raffinaderier, krävs det att du som medarbetare är förändringsbenägen. Att du vill vara med på Preems resa framåt.

För att trivas och lyckas på Preem behöver du vara:

* Öppen för nya utmaningar. Hos oss får du vara med och påverka vår utveckling.
* En lagspelare. Vi gillar att jobba i team och stämningen är hjärtlig och välkomnande.
* Bra på att se din roll i helheten, för det är trots allt våra olika infallsvinklar och kompetenser som gör att vi hittar de bästa lösningarna.

Självklart delar du också våra gröna ambitioner. För när det kommer till kritan finns det ingen viktigare färdriktning än den som går mot ett hållbart samhälle. Och vi är på väg dit – med smarta lösningar som gör skillnad för samhälle och miljö

Våra yrkesroller

Inom våra olika affärsområden ryms en rad spännande jobb. Närmare bestämt nästan 200 roller.

 Juryns motivering till utmärkelsen

"Som ett av Sveriges största exportföretag med hela värdekedjan från råolja till drivmedelsstationer skapar Preem många intressanta karriärmöjligheter. Företaget har framgångsrikt arbetat strategiskt med intern rotation vilket öppnar än fler dörrar. Medarbetarnas utveckling är högt prioriterad genom hela Preem och extra fokus läggs dessutom på att ge talanger extra stöd. Preem har även en lång rad spännande initiativ och projekt under de närmaste åren vilket visar att företaget tänker långsiktigt och utses härmed till ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2016"
Läs mer om Sveriges 100 Karriärföretag 2016