Från tall till tank

Ansöker du om Preem Såifakort innan 30 juni 2017 så drar vi av upp till 400 kronor på din faktura.*

Går du samtidigt med i vårt förmånsprogram Såifa Rewards får du ytterligare 200 kronor, dvs upp till 600 kronor avdrag på din faktura. Med Preem Såifakort har du alltid ett nettopris som justeras var 14:e dag. Det innebär att du har ett fast pris som gäller på alla våra anläggningar, oavsett var du tankar.

Kortet är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte att köpa något. Vi hjälper dig också att uppfylla dagens hårda miljökrav. Vi erbjuder dig till exempel att tanka Preem Evolution Diesel som delvis är tillverkad av tallolja och som minskar dina CO2-utsläpp.

När du ansöker om Preem Såifakort kan du automatiskt bli medlem i förmånsprogrammet Såifa Rewards och får 200 kronor extra i avdrag på din faktura.* Medlemskapet är kostnadsfritt och du väljer själv om du vill utnyttja dina rabatter och förmåner. Det gäller på till exempel däck, säkerhetslösningar, stöldskyddsmärkning med märk-DNA, bärgningshjälp och bränsleoptimering. Dessutom får du en 3 månader fri sjukförsäkring som du efter de tre månaderna kan behålla mot en månadskostnad.

*Tanka minst 300 liter per månad så drar vi av 100 kronor per månad i max fyra månader. Fakturaavdraget får du på din november-faktura. Gå dessutom med i Såifa Rewards så drar vi av 200 kronor till. Gäller om du ansöker innan 30 juni2017. Vi bjuder även dig och fyra vänner på varsin pinfärsk fralla samt valfri liten kaffe när du ansöker om Preem Såifakort. Värde upp till 220 kronor.

Såifakortet

● Fungerar på cirka 570 tankställen i Sverige.
● Upp till 600 kronor i avdrag på fakturan.
● Kostnadsfritt att ansöka. Du förbinder dig inte att köpa något.

Bonus: Vi bjuder på fika för dig och fyra kollegor.

Ansök

Kör du lätt yrkestrafik?

Då ska du ansöka om ett Preem Företagskort.

Ansök