partners

Som medlem i Såifa Rewards får du förmåner och erbjudanden från Partners i programmet. Nedan ser du de partners som är med i programmet just nu och fler är på väg in i programmet. Välj att läsa mer om Programmets Partners nedan, genom att klicka på Partner Logo.

Falck

Med Falck får du en leverantör med mer än 100 års erfarenhet inom trygghet och säkerhet. Den erfarenheten har gett oss stor kunskap och kompetens vilket vi använder varje dag i arbetet att hjälpa människor i kritiska situationer.

Securitas

Säkerhet behöver varken vara krångligt eller dyrt. Vi ger dig trygghet och säkerhet, oavsett om du är ute på vägen, i verksamhetslokalerna eller hemma.

Pirelli

Med lanseringen av lastbilsdäcken i 01-serien har idag Pirelli en mycket stark och modern produkt för lastbils­däck i Norden

Promotech

ProMotech AB är ett svenskt företag med verksamhet inom produktutveckling av prestandahöjande samt bränslebesparande produkter för bensin- samt dieseldrivna fordon och maskiner.

CostStop

Bränsleuppföljningsprogram - Preem CostStop Programmet
ger dig automatisk bränsleuppföljning per fordon, förare och körda mil, m.m.

Smartwater

Osynlig stöldskyddsmärkning för maskin och verktyg! SmartWater har en dokumenterat brottsförebyggande effekt. SmartWater garanterar en hållfasthet under minst 5 år i utomhusmiljö.

FÖRSÄKRING DIREKT

Försäkring Direkt hjälper företag och organisationer att förhandla fram bra och prisvärda försäkringar för sina kunder och medlemmar.

Osram

Lampor och belysningssystem från OSRAM lägger grunden till ett vackrare sätt att se på tingen, ger säkerhet och komfort, vilket leder till en effektivare resursanvändning.

Stacker Stop

Med ett enkelt handgrepp parkerar du trucken på lastbilsflaket och undeviker att den glider under färd.

STACKER STOP är idealisk även för företag med lager som har lutande golv och tät trucktrafik. STACKER STOP minskar risken för påkörning och olycksfall i arbetet.

Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag med egna raffinaderier. Vår högt ställda vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Därför är framtiden vår viktigaste marknad.