Preem är Sveriges största drivmedelsbolag, med egen produktion av drivmedel och smörjmedel. Vi erbjuder ett brett utbud av flexibla tjänster och ett flertal miljöanpassade produkter för små och stora företag.

Våra produkter

Här kan du läsa om vilka produkter som vi rekommenderar för just din bransch. Du kan också välja specifikt om du vill ha produkter med förnybart innehåll.

Lätt yrkestrafik

Preem är Sveriges största drivmedelsföretag med rikstäckande service för lätt yrkestrafik. Vi har lösningar som passar varje företagskund. 

Tung trafik

Såifa är namnet på Preems dieselnät för tung yrkestrafik. Såifa ger tillgång till cirka 570 anläggningar över hela Sverige.

Energi

Våra produkter ger trygg energi och värme året om med snabba och säkra leveranser.

Industri & entreprenad

Mer än hälften av landets stora industriföretag och en tredjedel av småföretagen får värme och energi från Preem. Vi levererar driv- och smörjmedel till entreprenadmaskiner hos de stora byggföretagen, som har stora krav på leveranstrygghet.

Entreprenad

Vi levererar driv- och smörjmedel till entreprenadmaskiner hos de stora byggföretagen, som har stora krav på leveranstrygghet.

Sjöfart

Vi har ett rikstäckande nät av depåer och tankbilar med leverans till större fartyg och hamnar. Vi har också lång erfarenhet av logistiska lösningar.

Hitta station

Stationer nära mig

Senaste nytt

 • Preem har utsetts till årets bästa drivmedelsbolag

  20 okt 2016

  Preem vinner branschens pris ”Årets drivmedelsbolag”. Utmärkelsen delas ut vartannat år av Svensk Bensinhandel. Organisationen består av 1 000 medlemmar och organiserar de av landets bensinhandlare som är fria företagare.

 • Ny alkylatbensin från Preem

  20 okt 2016

  Preem lanserar nu en alkylatbensin under eget varumärke. Bensinen börjar säljas på flera av Preems bemannade stationer under hösten. Den färdigförpackade alkylatbensinen är helt ny på marknaden och ersätter den tidigare produkten som sålts på stationerna.

 • Preem i Rosersberg är nominerad till "Årets station"

  7 okt 2016

  Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset ”Årets station”. Enligt beslutskriterierna ska vinnaren ha god ekonomi, vara ett gott föredöme och visa goda ledaregenskaper i sitt företagande. I år är Preem i Rosersberg en av de sex nominerade stationerna.

 • Preem introducerar gasol med förnybart innehåll

  26 sep 2016

  Preem introducerar nästa förnybara produkt inom bränsle på den svenska marknaden; Preem Evolution Gasol. Gasolen har 20 procent förnybart innehåll, vilket minskar växthusgasutsläppen med 19 procent.