Läs mer om förmåner
Läs mer om förmåner
Visste du att?

Preem levererar el och värme till hälften av Sveriges industriföretag. Preem levererar el och värme till hälften av Sveriges industriföretag.

Vi är Preem

Se våra lediga tjänster

Senaste nytt

 • Unik kracker för utveckling av flytande lignin invigd

  12 maj 2017

  Den 11 maj invigdes Sveriges första slurry-hydrokracker för skogsbaserad grön diesel i Piteå. Här kan vi utveckla och testa tekniken för att göra lignin flytande och använda som råvara för än mer förnybara drivmedel.

 • ​CO2-kampen drar igång på Preem i Linköping

  10 maj 2017

  Nu startar CO2-kampen i Linköping, ett initiativ från Preem som visar den konkreta miljövinst som genereras av mer hållbara drivmedel. CO2-kampen pågår på alla stationer i Linköping fram till den 11 juni.

 • ​Preem förvärvar bulkverksamhet av YX Norge

  8 maj 2017

  Preem förvärvar YX Norge bulkverksamhet i Norge. Affären omfattar en drivmedelsvolym om cirka 200 000 kbm. Preem fördubblar därmed sin totala försäljningsvolym i Norge till cirka 400 000 kbm per år. Förvärvet innefattar även 600 kunder varav cirka 15 återförsäljare.

 • Sju av tio mil fossilfria i Östergötland - Alltransport provkör förnybar standarddiesel

  5 maj 2017

  Alltransport i Östergötland AB provkör just nu en standarddiesel med 70 procent förnybart innehåll. Det innebär att sju av tio mil blir fossilfria samt att de fossila koldioxidutsläppen reduceras med drygt 60 procent.