Läs mer om förmåner
Visste du att?

Preem levererar el och värme till hälften av Sveriges industriföretag. Preem levererar el och värme till hälften av Sveriges industriföretag.

Vi är Preem

Se våra lediga tjänster

Senaste nytt

 • Prestera bättre i Vasaloppet med Preemspåret

  21 feb 2017

  Musik hjälper dig att prestera upp till 15 procent bättre när det kommer till idrott, det visar ny forskning som slår fast att musik stimulerar nervceller i hjärnan - vilket direkt påverkar musklernas prestation.

 • Varannan mil fossilfri för Vasaloppsbussar

  14 feb 2017

  Vasaloppets huvudsponsor Preem arrangerar bussresor från Stockholm, Göteborg och Sundsvall direkt till Sälen för deltagare i Vasaloppet. Med detta alternativ får deltagarna en hållbar helhetslösning för sitt resande som minskar miljöpåverkan samt lättar på trafiksituationen i Vasaloppsregionen.

 • ​Preems kaffekampanj ger halv miljon till SOS Barnbyar

  8 feb 2017

  Nyligen avslutades Preems kaffekampanj och totalt samlade Preem, tillsammans med alla kunder, in en halv miljon, 512 050 kronor, till SOS Barnbyar och deras arbete i Ukraina.

 • Preemraff Lysekil får ny tank för vakuumgasolja

  27 jan 2017

  Preems raffinaderi i Lysekil har invigt sin nya tank för vakuumgasolja. Tanken ger en ökad flexibilitet och möjlighet att importera, lagra och förse anläggningarna med vakuumgasolja utan att blanda olika kvaliteter i samma tank.